kyckling till middag

2011-09-30 @ 16:52:44
NU ÄR DET FREDAGSMYS!!♥

gjorde en framsida till almanackan igår

2011-09-30 @ 16:46:28
Tog fram en tidning och en sax och började pyssla på med en framsida till min almanacka. Det blev lite roligare men sen får vi se hur länge jag har den innan jag slänger ihop något nytt!
FÖRE:
EFTER:

dagens

2011-09-30 @ 16:41:35

JEANS- Rut m.fl | LINNE- H&M | KOFTA- H&M

fredag och äntligen helg

2011-09-30 @ 16:38:11
Slutade klockan två idag, hade 2 lektioner, först franska på morgonen och sen nk då vi skulle undersöka nåt vatten och kolla på djur som vi hade hovat upp (om det heter så??)

KVÄLLENs planer är inte riktigt klara än, skulle egentligen till Byske men det blev inställt. Så det blir väl byahäng som vanligt istället.
En bild som jag tog igår med högt ISO.

Onsdag

2011-09-28 @ 18:14:43
Språkdag idag. Franska>Svenska>Engelska och fiskgrattäng till lunch, finns bättre dagar än de här. Men slutade halv tre och drog på stan till kvart över fyra med Nora.


IKVÄLL blir det troligt vis att fara ut och springa, eller det bli nog ganska nu. Så fort jag drar mig från computtern.


Sen blir det att baka till imorgon (eftersom jag inte får äta godis..) och vi ska ha en temadag på skolan och på eftermiddagen ska vi se film och då får vi ha med oss något. Så för mig blir det kakor. Förhoppningsvis morotskaka, om mamma köper philiadelphiaost nu när hon är och handlar.


och klockan 20.00 är jag uppbokad av IDOL. Najs kväll huh??

jag idag

2011-09-28 @ 17:59:51
JEANS -Rut M.fl | LINNE -Monki + en svart kofta

middag á la amanda

2011-09-28 @ 17:56:37
Det var bara pommesen som saknades, men det här blev nyttigare. En hamburgare á la Amanda helt enkelt med sallad, ost, dressing och grillkrydda på.

titta hit

2011-09-27 @ 17:27:49
Ni som läser min blogg, läs den i chrome eller mozilla firefox -INTE i Explorer, för det funkar inte. så INTE explorer!!

jo men vi säger väl så

2011-09-27 @ 17:22:00
Snacka om paltkoma nu alltså! Åt farmors goda hemmagjorda palt till middag (jag brukar inte ens tycka om palt) som är jättegod, speciellt med hemmagjord lingonsylt till också♥
Har ingen aning varför jag känner för att lägga upp en bild på svampar när jag pratar om palt ?? Lite random sådär, men det är ju ganska lika. Svamp,palt, palt, svamp. Eller verkligen inte!!

lite olika headrar

2011-09-26 @ 18:25:26

min FÖRSTA



ANDRA

TREDJE


FJÄRDE


FEMTE


SJÄTTE



SJUNDE



ÅTTONDE och den jag har nu.

den är som "vanlig" och klassisk. Kanske gör en ny om jag får tid och inspiration någon gång.

junk of the heart

2011-09-26 @ 17:57:05
Något som gjorde dig glad idag?
Min klass och att det inte regnade som det har gjort alldeles för mycket ett tag nu..

Humör just nu?
På topp! Finns ingenting som jag kan klaga på, inte ens någon förkylning som spökar.

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Satt på bussen påväg till stan och skola.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Satt och läste bloggar på bloglovin' och lyssnade på Melissa Horn


Vad ser du om du tittar till höger?
En brinnande kamin, eller okej det brinner I den, och det är mysigt♥

Vad gör dig glad just nu?
Att jag har gjort bort allt plugg för tillfället!

Hur är vädret hos dig just nu?
GRÅTT och disigt, men det regnar faktiskt inte !?

Vad var det senaste du åt?
Middag bestående av ris och korvstroganoff och det var gott.




Bästa glassmaken?
Tråkig som jag är säger jag vanilj. Fast jordgubbssorbet är också mums!!

Sover du tugnt?
Inte speciellt, jag vaknar om någon är uppe och går i huset, lite som en vakthund.. men jag går dock inte tilll attack..

Drömmer du mardrömmar?
Händer ibland. Sist drömde jag att jag sögs ner i en dammlucka och dog. Och det var väl tredje gången kanske som jag gör det...

Hur många kuddar sover du med?
One, en, uno, un.

Snarkar du?
Det beror väl på vem man frågar. Jag har då aldrig hört mig själv göra det och jag brukar verkligen inte göra det, men jag tror att det har hänt EN gång. Hihi


Favoritgodis?
Surt helt klart, eller choklad. Men det ska jag inte äta, det har jag lovat mig själv.

Höger-eller vänsterhänt?
Skriver med höger men lagar mat med vänster.

Stjärntecken?
Oxen

Vad längtar du mest efter just nu?
Sommaren och lov, och att fara utomlands!!

home from school

2011-09-26 @ 16:27:54
Sitter och känner lukten av maaaat, ris och korvstroganoff, eller korv och risstroganoff vänd det som ni vill men jag håller mig till det första!

Skickade nyss in en svenskauppgift och gjorde ett historieförhör idag så jag känner mig nöjd och riktigt duktig nu, ska bara läsa lite psykologi nu ikväll sen är plugget finito-slut.

Har förövrigt världens underbaraste klass, jag har skrattat många minuter av denna dag, och världens HÄFTIGASTE naturkunskapslärare!! Och det kan ingen säga emot, vi andades in helium och sjöng och pratade idag. Ojojoj.. hur många kommer på det egetligen, att från ingenstans så ska vi prova det, för att vi pratade om lufttryck och densitet.


remember

2011-09-26 @ 16:18:34
Glöm inte att komma med förslag med vad jag ska göra för att liva upp bloggen lite! >LÄNK< Jag vill ha många förslag!!

söndagkväll

2011-09-25 @ 19:30:29

Såg ett avsnitt av Pretty little liars och efter det bestämde jag mig för att fara ut och springa innan middagen, det var tungt idag men jag kämpade mig igenom! När jag kom hem så blev jag överaskad av pizza som mamma och pappa hade varit och köpt, mums♥

NU har jag nyss kommit ut ur duschen och ska snart se True Talent.


nyduschad x3

HA EN BRA KVÄLL!


duktig flicka

2011-09-25 @ 11:50:51
Nu ska jag ta tag i historieplugget. Önska mig lycka till, för det kommer att behövas för att inte bli helt uttråkad!

bortfrysta fötter och monopolspel

2011-09-25 @ 11:48:12
På fotbollen igår insåg jag att vintern snart är här. Jag satt där med vinterjacka, mössa och vantar och frös om fötterna, precis som på vintern. Usch säger jag bara!! Jag är inte beredd på att vintern skulle komma såhär snabbt, snart vandrar vi omkring i en meter snö och de där 30+ dagarna är långtlångt borta.

Sen på kvällen så for jag till Emma och var där hela kvällen. Vi spelade monopol och jag byggde hotel på den dyraste gatan, de andra gick i konkurs och jag vann med drygt 60 miljoner på kortet och nästan alla gator. Jag är så duktig på det !!


nya smycken

2011-09-25 @ 11:39:23




Det var det här jag köpte på kvällsöppet i fredags, allt från GLITTER.

Söndag

2011-09-25 @ 11:16:07
Har suttit och klinkat på gitarren hela morgonen, och försökt klura ut vad det är som är fel med min blogg !!!?? jag tror att jag håller på bli tokig. Jag vill ju inte ta bort den!!

Är det inte någon som vet vad det kan bero på när det kan stå typ såhär när man går in på den "ett skript på den här sidan körs som gör att internet går långsamt...blabla" nåt sånt?? Så snälla hör av er!

update

2011-09-24 @ 13:28:37
IGÅR var jag på kvällsöppet på stan, ska visa det jag fick med mig hem i ett senare inlägg! Sen blev det fika på Wayne's och massa prat.

NU ska jag iväg på fotboll, så jag skriver mer sen när jag kommer hem!

bara ett tips

2011-09-23 @ 16:34:07

"SOV MEN EN FLÄTA I HÅRET PÅ NATTEN."

Det är både skonsamt mot håret och när man vknar så har man lite små- eller stora vågor i håret beroende på hur hårt man har dragit åt den och hur långt upp man har gjort flätan. Dessutom så vaknar man inte med att håret ser ut som en stor risbuske eller konstigt på något sätt. och det är lätt som en plätt!




dålig fantasi

2011-09-23 @ 16:04:22
Det känns som att det blir likadana inlägg varje dag och att bloggen blir allt tråkigare, vilket inte känns så kul.

SÅ vad ska jag göra?? Fixa en ny design, frågestund?
Det är upp till er nu, annars kanske bloggen läggs ner, så komigen och kommentera nu!

And now it's friday again

2011-09-23 @ 12:34:50
Sitter hemma och chillar, hade en liten pyttelektion imorse, så jag tog bussen ner till stan kvart i 8 och tog en annan buss hem igen halv 11 för då hade jag slutat.

Har precis stoppat i mig lunch, hittade pizza i frysen så det blev hemmapizza och vitlökssås -det var så underbart gott!!

Nu ska jag ta och göra bort lite plugg, historia ... inga kommentarer på det. Huvva!! Men på måndag ska det sitta som en smäck så det är bara att bita ihop och göra det.


HAHA altså jag kan inte sluta skratta åt den här bilden! Jag och Emma var ute och rodde gummibåt när vi trodde att det var en bisamråtta under oss ... vad kan man säga riktigt?? inga kommentarer på den heller tror jag.

wyh does it rain

2011-09-23 @ 12:14:24
Det regnar verkligen non-stop nu, varenda dag så ska det spöregna, känns ju sådär lagom roligt??

Var i alla fall på HANDLEDARUTBILDNING igår efter skolan så jag ska få börja övningsköra. Mötte upp mamma direkt efter skolan och gick och åt för att sedan åka upp till körskolan och sitta där och lyssna på en lärare i drygt 3 timmar. Därav zero uppdatering igår.


men åhhhh

2011-09-21 @ 18:43:26
Sitter och försöker vara duktig och skriva på en svenskauppgift men då har man fel Wordprogram så det fungerar inte!!? Då blir man ju lagomt irriterad .. Så nu är jag INTE på bra humör.

Dock var det bara ett skrivskydd som man skulle klicka bort, det är tur att man är riktigt teknisk!!

Så nu är det så klart, så nu blir det soffan nästa.

Grattis Viktoria

2011-09-21 @ 17:13:05
Igår kväll tog jag moppen till kusmark och var med massa tjejer från klassen och firade Vickan (som fyller år idag egentligen)
Det blev massa prat, fika,godis och andra godsaker. Men för min del så blev det inte så mycket av godiset och chipsen för jag har ju mitt lilla "godsakslöfte" eller vad man kan kalla det? Men eftersom det ändå var någon som fyllde år så släppte jag lite på det.


THE BIRTHDAY KID!
bilden lånade jag från facebook:]

mitt i veckan

2011-09-21 @ 17:06:34

Onsdag idag och kortdag för min del, slutade egentligen halv 3 men vår engelska blev inställd så vi slutade före lunch, klockan tio i 12. Så vi åt och sen for vi in till stan och gick runt där till tre då jag sprang i spöregnet till bussen, tror jag blev dränkt halvvägs, och jag skojar inte. Det SPÖREGNADE verkligen!!

IKVÄLL blir det läxor och sen ska jag se gårdagens IDOL som jag missade och Hollywood fruarna från i tisdags, det blir myspyys.


kul?? njaa skulle inte tro det va..


nu och fram till klockan 8..

2011-09-19 @ 17:54:52
.. så kommer jag befinna mig i pluggets värld. Men har man valt att gå en plugglinje så är det bara att acceptera det, MEN först ska jag kolla körskola så jag kan gå den där kursen och börja övningsköra på riktigt !! Shit vad jag längtar !!

såhär såg jag ut idag

2011-09-19 @ 17:51:06




| TRÖJA- Cubus (NY) | JEANS- Rut m.fl | KLOCKA- Jet Set |


tung dag

2011-09-19 @ 17:33:00
Sitter i min nya VITA tröja som fortfarande är vit efter en hel dag. Har varit lite nervös hela dagen för att jag ska råka få något på den ..

Hade även "välkommsamtal" idag med min mentor och pappa, gick utmärkt men det är ju så svårt när man ska sitta och säga sina starka sidor tycker jag, det känns bara som att man sitter och skryter??


♥♥

2011-09-17 @ 20:33:00







Den går som en blixt!♥


lite saker ni kanske inte visste om mig...

2011-09-17 @ 18:44:03



- Jag är så EXTREMT kittlig, verkligen, och det vet de flesta som jag är med om .. Så dom vet vad de gör för att få mig skratta!

- Jag är 170 lång, var nys 173 så jag måste ha krympt??? Förr tyckte jag att jag var alldeles för lång, men nu har jag börja tycka om att vara lång! Den enda nakdelen är kanske att man inte kan ha så höga klackar utan att känna sig som en giraff..

- Hårfärgen som jag har nu är min egna naturliga +lite sommarsol på det!

- Insåg idag att jag egentligen inte tycker om kolsyra, men jag dricker det ändå för att alla andra gör det!?

- Det händer inte så ofta att jag blir arg och börjar skrika och så, jag håller mig för det mesta lugn när jag väl blir arg (vilket inte händer så ofta).


lördagkväll

2011-09-17 @ 18:28:23




IKVÄLL har jag tänkt vara med min baconunge (emma) och lisa tror jag. Vi skulle höras av någon gång snart.

Kom på att jag har en tröja som jag inte har visat än som jag köpte i går. En helt vanlig vit finstickad basictröja. Har ju gett mig själv köpstopp på allt som är SVART bara för att jag tycker det känns tråkigt, roligare med något som sticker ut från färgen på byxorna, och för att jag är rätt så farlig på köpa svart annars..


Det är höst nu

2011-09-17 @ 14:03:03



at the moment..

2011-09-17 @ 13:55:24



..ser jag ut såhär, nyss hemkommen och mätt!

äntligen fredag

2011-09-16 @ 18:09:08
Helgen är här och jag har inga planer just nu fär vad som ska hända. Men först och främst ska jag ta och äta tacos (fredagsmaten) och sen se IDOL.

och ett STORT plus är att min förkylning börjar släppa nu tror jag, min hals mår 10 000 ggr bättre nu är de senaste dagarna!!


allting är samma varje dag

2011-09-15 @ 18:26:49
hej.tja.hejdå. Har verkligen inte mycket att skriva idag, det känns som att så mycket har hänt på samma gång. Jag säger det ännu en gång, men syftar inte på samma sak den här gången, bara ungefär :Livet är inte rättvist!

Imorgon kan ni räkna med att jag ska blogga, då kommer jag förhoppningsvis ha något vettigt att skriva om också.

november 18

2011-09-15 @ 17:56:53


Shit vad jag längtar, snart blir det bio igen för den här filmen SKA SES!!

vila i frid♥

2011-09-14 @ 19:07:42

Imorse miste många en bra kompis, släkting, familjemedlem eller klasskompis. Livet kan vara så fruktansvärt orättvist ibland.
Även fast man själv just så pass viste vem den var så känner man sig lite nere. Flaggan på halvstång på skolgården, minnesstunder och bara en allmänt tryckt stämning. Som sagt livet är inte rättvist vissa gånger!!
VILA I FRID!


jag tror jag blir tokig

2011-09-14 @ 16:29:29
Kom hem och storgrät över min hals! Jag förstår inte vad som har hänt med den, men det gör så fruktansvärt ont, det känns i hela kroppen när jag sväljer och liksom trycker på i öronen och allt, det går inte att förklara!! Det gick inte ens äta, helst vill jag inte prata eller skratta heller för det gör ännu ondare.

Och om det inte var nog med det så har jag ont i huvudet, tät i näsan och fryser och svettas om vartannat. KUL om jag blir sjuk nu..


Så där bra känndes det ungefär idag, och idag och speciellt nu ikväll så är det 10 000 gånger värre. Sitter och överväger att vara hemma imorgon om det inte blir mycketmycket bättre till imorgon!!

well hello there

2011-09-13 @ 18:31:09
Jag känner riktigt hur träningsvärken kommer stampandes med stora kliv i hela kroppen! Var duktig i förrgår att gymma lite för att jag kände mig för förkyld för att fara och springa eller något.

Men det känns idag måste jag säga, men det är ändå ne härlig känsla tycker jag. Man känner sig stolt och duktig för att man har gjort något och självklart innebär det STÖRRE MUSKLER också! eller i mitt fall, mer i alla fall..

Så för säkerhetens skull så äter jag....



...DUNDERHONUNG!!  

Äppelkaka

2011-09-13 @ 18:10:27
Jag och mamma bakade igår kväll och så här blev den, riktigt askalasgod!! Men det fick dock lite mycket färg kanske, men smaken blev det ingen skillnad på!


Mjukiskläderna har åkt på

2011-09-13 @ 17:52:00




jag behöver er hjälp!!

2011-09-13 @ 17:09:12
Okej, nu är det såhär, jag har ett litet probem.

Det verkar som att vissa inte kan se min blogg, t.ex. jag, det går inte ens förhandsgranska mina inlägg som jag skriver!?
Och det känns ju inte speciellt peppande att radera bloggen och börja om på nytt heller, jag menar man har ju så mycket minnen flera år tillbaka, mycket bilder och händelser..

SÅ JAG SKULLE BLI JÄTTEGLAD OM NI KUNDE KOMMENTERA HUR DET ÄR FÖR ER, eller om någon vet vad det kan bero på. Och går det inte kommentera, skriv på facebook eller var som helst!


vadå samma hårfärg?

2011-09-12 @ 18:46:00

Bild på jag och sanna från i början av sommaren.

Det var lite kul att vi har typ exakt samma hårfärg, men jag har inte tänkt på det innan!?

Emma is on her way

2011-09-12 @ 18:27:03
Emma kommer alldeles strax hit, så nu måste jag bädda sängen!

Och nora..: jag och mamma bakade nyss en äppelkaka och mamma sa att jag skulle smaka den och känna om den smakade konstigt för vi råkade glömma den i ungen lite onödigt länge kanske, så jag smakade EN pytteliten bit, bara så du vet.
Jag tycket att vi börjar från och med imorgon?♥

ny skolvecka och ett nyttigare liv

2011-09-12 @ 16:37:22

Började 12 idag och hade två lektioner sen slutade vi -shit så najs! Vi sprang på stan i 10 minuter för att leta en bikini, och mötte bellemare på ck!

Jag och Nora gjorde också ett kontrakt att vi inte ska..:

♥ Äta godis
♥ äta chips/cheeseballs eller sånt
♥ Minska mängden på kakor, glass osv.
♥ Bara dricka läsk på helgen

... fram till jullovet, sen får vi se vad som händer. Önska mig lycka till!!






the man who can't be moved

2011-09-11 @ 18:44:16
Sitter och kollat på ett avsnitt av OTH, ja ni läste rätt, jag Amanda Nilsson sitter och ser One Three Hill. Jag som alltid har suttit och sagt att det är dåligt, jag måste nog ångra mig, för det är ju riktigt bra. förlåt Hanna men jag måste nog överge dig nu.

Kom ganska nyss hem från mormor och morfar och det blev inte bara fika, det blev även middag där. MUMS.

IKVÄLL blir det att duscha och fixa sig inför imorrn, och se True talent.


.

2011-09-10 @ 18:30:19
NU drar jag till Emmas place, ha en bra lördagkväll allihop!♥

Skillnad?

2011-09-10 @ 18:29:06

right now

2011-09-10 @ 17:09:51

Kom hem för ett tag sen från matchen, Ostvik/Drängs vann med 4 eller 5- 0. Riktigt najs!! Vi satt och gruvade oss för att det såg ut som att det sklle börja regna, men vi klarade oss utan det, och just när vi hade kommit ut på vägen så kom första droppen, snacka om tur där!

Snart ska jag äta, det bli kyckling♥


nattens citat

2011-09-10 @ 11:46:54
Vi körde genom piteå och det började lukta pappersbruk: "åhh det luktar broccoli!!  sur broccoli!!?" -Martina Söderlund.

Lördag

2011-09-10 @ 11:37:13
GODMORGON! Känner mig på mycket bra humör idag, dock är inte min hals lika bra. Kom hem nån gång mitt i natten (igår,idag vad det nu blir??) från Piteå.

Idag ska jag på fotboll med Martina, hoppas bara att det inte regnar! Och sen ikväll blir det nog häng hos Emma förhoppningsvis om jag orkar.


isn't it obvious that I love you

2011-09-08 @ 18:17:05
Dagen har gått hyfsat fort, imorgon blir det KORTKORT dag! Har en lektion på morgon som slutar just innan 10. Sen har jag helg!!

IKVÄLL ska jag ut och gå med Emma, väldigt snart. Då kommer vi mest troligt prata ihjäl varann, eftersom vi inte har träffats något sen skolan började om!? Så vi har garanterat massor att prata om.

nä, nu måste jag nog dra mig ut innan hon får helt slut tålamod. Så nu checkar jag ut, hooj!

min kväll är fullbokad

2011-09-07 @ 18:11:45

stänga av databurken>plugga engelska & franskaglosor>duscha>måla naglarna>true talent/bonde söker fru.

DET är min kväll, hoppas ni andra får en kanonkväll ni också!


elektropop

2011-09-07 @ 16:09:30
Går runt och trallar på denna låt. Har hört den hela dagen så nu har den fastnat!!

till dig som är sexton - www.ungcancer.se

2011-09-06 @ 21:19:00

tisdag

2011-09-06 @ 17:54:48

Vi hade orientering på gympan idag sista timmen. Slutade 13.10 för att lärarna hade nåt möte eller vad det nu var. Så från att ha varit och sprungit i spöregn i DYNGSURT gräs så bytte jag om snabbt som blixten och skyndade mig till bussen.

Nu har jag ätit middag och hunnit med att ta en liten ofrivillig tupplur i soffan och vaknat helt borta, najs!


finn ett fel

2011-09-06 @ 16:24:56


Gick och tog hål i örat efter skolan med Nora som också tog!
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gjorde ont, men eftersom att sist jag tog så tog jag uppe i brosket och det var inte skänt, så jag tänkte på det hela tiden. Därför blev jag ändå positivt överraskad eftersom det inte tog så ont.

Så nu gäller det att inte vara där och pilla bara och sova på den andra sidan.

måndag

2011-09-05 @ 19:31:12
Gick en snabb sväng på stan idag efter skolan, eller till banken rättare sagt. Jag skulle fixa min internetbank som inte fungerar. Fick sitta och vänta i 20 minuter MINST, sen tog det fem minuter när det väl var min tur. Men om det fixade sig väntar att se. Jag fick en ny kod och skulle prova igen.

NU ska jag baka något till pappa, han ville ha bullar, men jag tror inte att vi har någon jäst så det blir någon kaka som inte tar så lång tid eftersom jag ska se IDOL klockan 8, och sen svenska hollywoodfruar

Ni som såg IDOL igår, känner säkert igen dessa två, älskar bägga två!! shit så bra!


..och vilken charmig kille..


tänk om jag var lika bra som du

2011-09-05 @ 19:18:16
Tänk om jag var lika duktig på skidor som min bror, det skulle vara hur coolt som helst. Jag skulle aldrig ha slutat när jag höll på. Då hade jag kanske också kunnat åka i helgen som var, utan att tro att jag skulle storkrascha!!


en av alla bilder jag tog på deras läger.

Och en bild från hotellet, det var verkligen jättefina rum!

nytt i garderoben -från ö-vik

2011-09-05 @ 18:57:07


Skolfoto idag

2011-09-05 @ 18:42:54
USCH säger jag bara! Varför kan jag inte bli bra på kort när man verkligen vill bli det, tillexempel i skolkatalogen.. men det är ju lugnt, det är ju bara hela kommunen och lite till som ska se det.


Som ni kansker ser så har jag fått en kompis på min högra äppelkind, en väldigt trevlig sådan. Säg hej till knut, han är röd och bara irriterande.

hemma igen

2011-09-04 @ 19:59:45
Har tillbringat min helg i Örnsköldsvik på ett hotell. Min lillebror hade rullskidläger så vi for hela familjen bara för att slappa.

Gick på stan hela lördagen och kom hem två tröjor och ett par skor rikare! bilder på det kommer sen. Sen har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med Jenny. Det blev en riktig kanonhelg, med riktigt roliga stunder, och kanske lite småpinsamma..

NU ska jag sätta mig och se IDOL, och sen ska jag se till att allt är klart för imorgon -vi ska ta skolkort! Hoppas det blir bra den här gången..


nu: chirre

2011-09-02 @ 19:15:25

outfiten idag

2011-09-02 @ 19:12:46


JEANS - Rut m.fl | TRÖJA - Lindex (tror jag) | KOFTA - H&M |VÄSKA - Accent


dagens

2011-09-02 @ 19:05:16



Dagens humör:
Kanon, är på riktigt bra humör idag, trors min lilla förkylning som finns i kroppen!
Dagens vill ha: fred på jorden, stoppa svälten i afrika osv.. HAHA nej skämt å sido, jag vill ha tillbaka värmen!!
Dagens klädsel: Svart jeans, en vit t-shirt, kofta och en skinjacka på det. 
Dagens smink: Det vanliga, foundation, mascara, rouge, ögonbrynspenna och lypsyl!♥
Dagens frisyr: platt med lockar i luggen i början av dagen, men efter att ha gått i regnet så var det halvvågigt och såg bara skitigt ut.. 
Dagens händelse:
Har ännu en gång bevisat hur grymt dåligt lokalsinne jag har! 
Dagens låt: låtar med Adele och Boyce Avenue som jag nyss började lyssna på som var grymt bra! De gör covers på andra låtar och är riktigt bra!!
Dagens planer: Det är ju inte speciellt mycket kvar av dagen nu men ha fredagsmys och sova tror jag.
Dagens roligaste: OCH konstigaste var nog att någon ringde från "the studio" och erbjöd mig en gratisfotografering!

ooopps

2011-09-02 @ 18:25:51
Inser att de flesta inläggen under skolveckorna handlar om SKOLAN -mycket intressant..not! Försöker hitta på något kul och annorlunda att skriva om, men det går inte så bra, kanske lyckas jag på helgerna.

Aja, ni får väl helt enkelt leva med det, jag gör så gott jag kan. Men om det nu skulle vara så att ni har något förslag på vad jag kan göra så får ni absolut ge mig något tips!


nu är det helg, en gång för alla

2011-09-02 @ 17:18:14
Dagen idag har gått riktigt fort!
Hade språk på morgonen som slutade just innan tio, sen  gick vi runt på stan ett bra tag, för vi hade bara en till lektion sen som började tjugo i ett och slutade två.
Den lektionen var riktigt skoj, jag skrattade nog hela lektionen... så vi fick en bensträckare och jag hann samla mig och utmanade mig själv att jag skulle kunna hålla mig utan att skratta i en halvtimme, och det gick faktiskt hyfsat bra!! good work!




Torsdag

2011-09-01 @ 18:24:03
Vaknade upp med grymt ont i halsen idag, och som satt i hela dagen! Dessutom frös jag som en liten naken gris (om nu sånna fryser...?) Så jag bestämde mig för att ha jackan på mig!

IKVÄLL blir det på med mjukiskläder -som vanligt, och sen plocka undan lite saker och till sist se True talent med en kopp te!!♥


well hello there niggahh!

RSS 2.0