Sista kvällen med spårvagnar...

2010-06-27 @ 21:24:50

Nu är det somsagt sista kvällen här.. Det känns inte så kul att måsta fara härifrån.. Men vi ska ju fara hemåt via småland och allt sånt så vi kommer nog vara borta en vecka till. SEN får jag vara hemma och bara ta det lugnt och chilla med kompisar! :D Och bada framförallt!! :) Jag har ju fått lite färg nu så jag är ju inte helt blek.
NU ska jag äta lite jordgubbar :D♥

krabbfiske nr. 2

2010-06-27 @ 20:54:29
Dagen idag har spenderats i centrala gbg, på kungsmässan och irrat runt på alla affärer sen for vi ut till tjolöholm och fiskade krabbor :D det gick kung!! Ända tills jag fick hur ont i huvudet som hellst, så jag var tvungen att lägga mig ner på en filt med en kofta över huvudet (A) Och sen somnade jag i bilen på vägen hem. Så efter lite alvedon och MYCKET vatten så blev det faktiskt bättre :)

Till middag idag hade Mikael grillat revbensspjäll, väääldigt gott kan jag lova!♥ Så nu är man proppmätt. Eller görmätt som man kanske säger här :]


En riktigt bra låt, som jag fick tips att lyssna på!:]

krabbfiske nr. 1

2010-06-26 @ 22:16:51

Var nyss och tvärfiskade krabbor men det gick inte jättebra, vi fick inte en enda krabba!!? Det var jag, johan, båda mina kusiner och min faster. Och det enda som vi fick upp var jag som fick en räka och en horngädda. Det var ganska roligt för vi har ju varit på universeum idag och då hade dom stora horngäddor där och nu fick jag upp en :D

IDAG har vi ju varit på universeum. riktigt, riktigt roligt!! :D Jag trodde att det skulle vara sisådär men jag hade då verkligen fel! :)
Det är något som jag verkligen rekommenderar :D

nu står johan och tjatar om att han ska ha datorn, småbröder ni vet...

good morning everybody!

2010-06-26 @ 11:54:35

Jag känner mig på topp idag, solen skiner och inga moln på himlen idag!! :D meeeee like!:]
Igar kväll hade vi nån tipsrunda med helskumma frågor, trodde verkligen inte att jag skulle få några rätt men tydligen så vann jag!? :O
men jag vet inte riktigt vilka frågor jag hade rätt på och vilka som var fel för jag satt och pratade med emma i telefon, eller det var väl me hon, anton, robin, jonte och simon. snacka om spårat dom hade! Men kul lät det då ;) 

NU blir det att fara på universeum ett tag.
SEN blir det nog ut och sola så jag får bort mina "fina" klänningsränder....

!!!

hihihihi oopps..

2010-06-25 @ 18:47:50

Oj!, pappa kom nyss och visade vilken kant han hade fått där hans skjorta hade slutat. och det kan man kalla solkant. och då kollade jag om jag hade det och ja! där min klänning slutar..:] och mina armar och ben har också ändrat färg, men till det bättre helt klart! :D:D

gårdagens besök på liseberg var helt klart lyckat, förutom från början, när vi väntade på att bli insläppta så var det gassande sol och det fanns inte skugga någonstans! så då blev man lite toasted! (A)

Men sen väl inne så åkte jag varje!? vuxenkarusell. JAG ÅKTE FRITTFALL! och när jag väl satt där så förstod jag inte ens vad det var jag hade varit så rädd för. Jag ville bara åka den igen!! :D:D Det var tillochmed läskigare att åka parierhjulet?? :] 

Och sen så var det ju även en lindeyhopkurs, men jag fick ingen med mig...

- johan kom nu så kan vi prova det där?
- ne, jag orkar inte.
- jaha, pappa du kan ju prova det blir ju kul? :)
- men.... fråga johan.

så det blev ingeting. så jag fick titta på iställe :)

IKVÄLL blir det tydligen nån 5-kamp.
albin frågade nyss: amanda får jag skrämma upp dig? och innan jag han svara så säger han men det kommer jag att göra ändå. :D (A) haha


NU HAR JAG LYCKATS FÅ IHOP ETT GANSKA LÅNGT INLÄGG SÅ NU SKA JAG TA OCH GÅ UT OCH TA VARA PÅ DEN SISTA SOLEN, DET BLIR JU FAKTISKT MÖRKT HÄR NERE JÄMFÖRT MED I NORRLAND DÄR DET ÄR JUST 24/7 PÅ SOMMAREN!



bildbrist.

2010-06-25 @ 18:19:11

som ni kanske märker så har jag inte lagt in några bilder, men jag LOVAR att dom kommer läggas ut när jag kommer hem! :D då blir det nog en bildbomb! :D

jag känner lukten av grillat!

2010-06-25 @ 18:05:44

jag sitter just nu och väntar på mat - grillat:D så jag passade på att skriva ett litet inlägg nu när datorn vart ledig och jag pratar med emma i telefon så det går inte så bra att göra båda två sakerna samtidigt såå. (A)

Trevlig midsommar!

2010-06-25 @ 12:44:04

Har just ätit en väldigt god silllunch:D och nu ska vi fara iväg på något ställe en bit härifrån på midsommarfirande. jag vat inte riktigt vars men det är väl kanske inte så konstigt.
aja,nu ska vi fara!
ha de bäst, puss♥

första natten i kunsbacka.

2010-06-24 @ 11:11:54

Jag har sovit ganska bra ändå fast alla tåg har kört här utanför.
Hela husvagnen skakade när ett godståg körde förbi just innan jag skulle somna igår, och jag trodde att det var en jordbävning?? men sen kom jag på att vi är ju faktiskt inte hemma längre.. :]








jag vill bara säga att jag har världens mest underbara vänner, ni finns alltid där när det är jobbigt, ni vet vilka ni är, och ni vet vad jag menar.

Om en timme blir det liseberg!

2010-06-24 @ 11:08:32

är jag nervös?, ja lite?? varför vet jag inte men liite ändå:]

måste bara berätta!!

2010-06-23 @ 22:44:23

Att jag var in på scorett idag på freeport och jag såg ett par jättefula högklackade skor.
Dom hade verkligen jättehög klack!
Såå jag provade dom bara för att (A) Och pappa började skratta direkt! Och sen kom expediten dit och skrattade hon också!? Och sen skulle jag gå och visa mamma, man det var lite svårt att gå i dom, både för att dom va så smala och att jag också skratta så mycket.. :] och det blev ju inte bättre när jag visade hon dom. Och alla som va runt hon kollade också på dom och skrattade!

Så vad kan man säga!!? jag MÅSTE ha sett lite rolig eller något ut i dom! (A) :]

Tacopaj, hallonpaj

2010-06-23 @ 22:35:53

MÄTT. Så känns det just nu! Först blev vi bjudna på tacopaj till middag och sen till efterrätt blev det som sagt hallonpaj. Det var gott kan jag lova! 

IDAG har jag mest suttit i bilen hela dagen, föruom ett litet stopp på husvagns svensson. Sen har vi hunnit gå en sväng på Free Port :) Men jag hittade ingenting där. Sen tvär for vi in på kungsmässan, DET var stort kan jag lova!! Så jag hann bara in på gina tricot för det var närmast och sen stängde det. Men vi ska fara dit nån annan gång innan vi åker hem och då ska jag in på ZARA. Jag trodde inte att det fanns här men mamma frågade om jag hade hunnit in där.

IMORGON blir det liseberg för hela slanten, dom öppnar ett och stänger klockan tio och vi ska vara där och hänga på låset.

Om jag åker frittfall har jag inte riktigt bestämt än, efter min lilla tabbe på gröna lund... men johan sa att det finns inte tilt här såå...



Mariestad

2010-06-22 @ 19:41:36

Sitter i husvagnen nu i Mariestad tror jag att det heter. Det är iallafall just brevid vänern. Så vi står just vid vattnet. Det känndes lite tråkigt att måsta sitta i bilen när det har varit så varmt ute, det har stått 25 grader på termometern i bilen.. :( MEN det positiva är ju att det är bara 20 mil kvar nu :D Och vi har kört 95 mil!!
Och på 2 dagar så har vi hunnit in på 3 stycken ikea (A) och ätit 2 mjukglassar :] mummmms.

Nä. nu ska jag ta och vara lite social med brorsan.
ni få ha de kung så kanske jag uppdaterar igen :D


snabbt inlägg

2010-06-21 @ 11:29:56

Nu blir det bara ett väldigt snabbt inlägg för nu ska jag gå och ta mig nåt att äta sen bär det av! :D Jag tror att vi skulle köra ungefär 50 mil idag! Och det är inte ens hälften. Men jag har med mig mobil och dator så vill ni nåt så kan ni ju ringa eller/och smsa :] iallafall ni som ha mitt nr(A)



 

packa

2010-06-20 @ 18:46:59


Nu blir det packning för hela slanten! Imorgon bär det av till   

SOMMARLOV!!

2010-06-20 @ 15:25:55

Wiiiee, mitt första inlägg på det här sommarlovet! Det känns hur skönt som hellst! :D

Examensfesten., vad ska man säga om den, lovisa...:] Men jag hade då kul de måste jag erkänna. Men det sög verkligen att det regnade så man kunde inte vara ute och göra massa :( så man fick sitta inne hela kvällen. Och när alla börja fara hem så var det inge kul längre :(

jag har inte lyckats lägga in mina bilder från kameran så ni får nöja er med dom här just nu:]




tjejorna i klassen


8B!

 

Nadja Grundström Lundberg!

2010-06-16 @ 14:30:25

^den tjejen for just härifrån! Vilken stjärna alltså!!♥
Hon följde mig hem efter vi hade plockat ihop tältet och så, så vi har bara tagit det lugnt och försökt att inte somna:] (A) och kört hänggubbe.... ja. jag tror iallafall att jag har kommit på en ny taktik att lista ut orden:]


tagga fotboll Spanien-Schweiz! :)

What a beautiful day!

2010-06-16 @ 14:17:46


Var ju som sagt med klassen igår, och först så var vi på skatan till jag vet inte halv 10, 10 kanske. Sen för killarna hem och tjejerna för vidare till emma för att tälta. Mycket sömn man får då?? NÄ!? sov nog kring 2 timmar inatt (A)
Men det var då en helkul kväll, förutom alla mygg! Men med lite myggmedel (tillslut) så överlever man :D






ALLA PÅ ERIK!!












Tack!♥


Är med klassen!

2010-06-15 @ 21:55:48

 

Sitter hos emma och lånade datorn :] Vi har varit ute vid havet med hela klassen och haft trevligt så nu ska vi sova här! I ett 6mannatält och jag tror att vi är , 10 stycken (A)

aja, nu ska jag gå. Jag skriver mer imorron när jag kommer hem, vi är lediga imorgon!! :D:D


Operation dagsverke.

2010-06-11 @ 10:54:49

Är "ledig" idag, eller ja vi har operation dagsverke så vi ska göra något och sen ska vi ge 100 kronor var till nåt ställe :) Så jag har precis bakat en kaka som jag tror att jag ska ta med mig till mormor och morfars stuga. Sen blir det nog hem och sola, man får ju passa på när det fortfarande är varmt :D


SNAAAART blir det göteborg!!! drygt en vecka :D:D

volleybollturnering

2010-06-11 @ 10:50:43

Igår var det volleybollturnering och körslag på skolan. Och alla tjejer såg även en teater "älskade jävla pappa" Den var väl ganska bra men lite jaa.., ledsam.
Volleybollturneringen gick väl inte så bra. Men med våran klass blir det kul ändå! :D Vi förlorade en match med 51 nånting - 6 (A) Men vi har nog aldrig skrattat så mycket förr:]


Jag diggar den här bilden!! ^




heh(A)



 








OMG!

2010-06-09 @ 16:45:29

Ni som känner mig vet ju att jag verkligen hatar småkryp! Och bladlöss...  det stryker vi ett sträck över och går vidare(A) Men idag när jag kom hem så skulle jag ta mig lite fika. Och ingen var hemma för mamma oh pappa skulle jobba över och johan är på klassresa.

Och vad sitter inte på väggen om inte en stooooor!!! fet spindel! 
Så jag ringde till pappa och så säger han som han jämt brukar säga haha - skärp dig.
Så jag var ju så smart så jag tog en flugsmälla!? Smart va? :D men jag är glad att det blåste ute för annars hade nog mitt skrik hörts över hela byn! hehe:]

  

Schack matt.

2010-06-09 @ 16:25:14

Sitter vid datorn och kollar runt lite på facebook, och blir mest avundsjuk, jag vill också ha sommarlov!!! ge mig det nununu!

Idag har vi haft temadag på skolan och våran klass var schack?? ja ni läste rätt.

Vi fick träna lite första hjälpen.


våran stooora klass!!? Men det var faktiskt borta några också (A)


två stycken vita bönder påväg till omklädningsrummet.


Tagga frukt, eller hur var det emma? ;)

efter lunch hade vi egen pulshöjande aktivetet så jag hade valt jogging. Så vi for att varv runt elljuspåret och sen blev det någon rygg/mage/ben träning. och utfall! så jag gissar nog på träningsverk imorgon:]

puss♥

10 dagar till sommarlov!!

2010-06-08 @ 19:58:18

Äntligen är all jobbig skola över! Känns otroligt bra att snart ha gått ut 8an!
Dagen idag har varit nästan kanon.

+ Vi fick fika på franskan
+ Vi fick spela brännboll 2 gånger!
+ VÄRMEN ÄR TILLBAKA :D:D (L)

- fick veta att mitt terminsbetyg i matte kommer att sänkas till g...
 Och jag är så himla sur! Ett litet prov kan ju inte sänka det!!? eller?? Jag har haft vg på varenda prov förutom nu sista!?

Imorgon är det temadag, och första av 2 hälsodagar.
fredag: operation dagsverke.
sen är det HEELG :)


hey bombastic mr. fantastic!

2010-06-07 @ 16:33:44

Har inte bloggat på hela helgen!? Jag vet inte varför, jag tror helt enkelt inte att jag har haft tid.
Ikväll blir det moppekörning för heela slanten! NU blir det mat:]

8b

2010-06-01 @ 20:38:36

Våran klass är verkligen inte till för att spela brännboll!!

Förra året slutade det med att en kille fick fara med ambulans, och idag så tappade en person sitt ena glas till glasögonen? Och alting händer BARA våran klass, så det har ju blivit lite kul nu att det alltid ska hända nåt:]

ignorera lappen som sitter kvar på glasögonen, jag hade nyss köpt dom och hade inte hunne ta bort den, okej?(A)

What a beautiful day!

2010-06-01 @ 20:31:52

Idag stannade jag, emma, linnea och nellie kvar efter skolan och gick och åt på Bianco. Smarrigt!! (L) Sen gick emma och linnea och köpte varsin glass på kiosken sen gick vi ner till älven och solade lite:] RIKTIGT TREVLIGT kan jag lova!♥




Jag tror att emma kände sig lite som Ferdinand??





Jag och linnea hade likadana skor på oss idag, kändes lite kul (A)

Sen har jag gjort bort 2 prov idag!! NO och SO, dom två jobbigaste ämnerna, så nu är det BARA engelskagrammatik, franska muntligt, hk, och matte kvar :D

Seeen kanske vi får njuta av den sista tiden som vi har kvar i 8:an, nä så kul kanske det inte riktigt är men. (A)


RSS 2.0