Nolia 2010

2010-08-09 @ 14:57:21

Jag och min familj var på nolia igår, Det var rätt så roligt förutom att det regnade lite för mycket lite för länge, så man ville ju verlikgen inte vara utomhus. Men det fukade
Sen träffade jag agnes och pratade med henne ett tag tills hennes lillasyster blev lite otålig och började gå iväg så då fortsatte jag kolla runt och stötte på hanna ett tag efter det. Och vi gick på en hårshow, ojojoj säger jag bara.

Först fastnade hanna med skon i stolen som var framför och hon vågade inte fråga om hon framför kunde ställa sig upp tvärt så hon kunde få bort foten, så det fick jag göra efter vi hade skrattat färdigt!


HAHA

och i slutet så var det några som hade gift sig på låtsas och skulle kasta iväg brudbuketten och då kastar hon den rakt på mig, och hon kastade den inte löst heller, så jag försökte ta skydd och slängde mig mot hanna, men den landade rätt på mig.
så då skulle jag gå runt med den hela dagen och jag vet inte hur många som sa nåt till mig som: " vilken fin bukett, är den riktig?" "tänkte du ge den där till mig?" och tilloch med " nämen ska du gifta dig?" och dom var ju helt okända personer! Men det var roligt.

Så nu står den på en hylla i mitt rum.

inte bästa bilden men.


Kommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST

visst är hon :)

2010-08-09 @ 17:04:32
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: hannah

sv: kul att du vill vara med :)

2010-08-09 @ 18:31:38
URL: http://spoink.blogg.se/
Postat av: LOWA - En musikblogg

har lagt upp en ny video på bloggen. Kolla, men läs texten först.

http://musiklowa.blogg.se/2010/august/lekstuga-2-bakom-kulisserna.html#comment

2010-08-10 @ 13:11:12
URL: http://musiklowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0